• Tüm Kategoriler

    •  

      Müşteri Hizmetleri

      KVKK Politikası ve Aydınlatma Metinleri

      1. Kişisel Verilerin Toplanması, İşlenmesi ve İşleme Amaçları
      Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sağlanan hizmet ve Şirketimizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, Şirketimiz birimleri ve ofisler, Topluluk Şirketleri, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Şirketimiz ve Topluluk Şirketlerimizin sunduğu ürün ve hizmetlerden yararlandığınız müddetçe oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir. 

      Ayrıca, Şirket veya Topluluk Şirketlerimizin hizmetlerini kullanmak amacıyla çağrı merkezlerimizi veya internet sayfamızı kullandığınızda, Şirketimizi veya internet sitemizi ziyaret ettiğinizde, Şirketimizin düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katıldığınızda kişisel verileriniz işlenebilecektir. 

      Toplanan kişisel verileriniz, Şirketimiz ve Topluluk Şirketlerimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz ve Topluluk Şirketlerimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin, Topluluk Şirketlerimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar, Şirkete ait lokasyonların fiziksel güvenliğini ve denetimini sağlamak, Topluluk Şirketleri müşterileri değerlendirme/şikayet yönetimi süreçleri, itibar araştırma süreçleri, etkinlik yönetimi, hukuki uyum süreci, denetim, mali işler v.b.), Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir. 

      2. İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
      Toplanan kişisel verileriniz; Şirketimiz ve Topluluk Şirketlerimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz ve Topluluk Şirketlerimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin, Topluluk Şirketlerimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar, Şirkete ait lokasyonların fiziksel güvenliğini ve denetimini sağlamak, iş ortağı/müşteri/tedarikçi (yetkili veya çalışanları) değerlendirme süreçleri, itibar araştırma süreçleri, hukuki uyum süreci, denetim, mali işler v.b.), Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, Topluluk Şirketlerine, Şirket yetkililerine, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir. 

      3. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
      Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda Şirketçe sunduğumuz ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda Şirketimizin sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi gayesi ile edinilir. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin (1) ve (2) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir. 

      4. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. maddesinde Sayılan Hakları
      Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, işbu Aydınlatma Metni’nde aşağıda düzenlenen yöntemlerle Şirketimize iletmeniz durumunda Şirketimiz talebin niteliğine göre talebi en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, Şirketimiz tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri; 

      • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
      • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
      • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
      • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
      • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      • KVK Kanunu’nun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
      • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

      KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketimize iletebilirsiniz. Kişisel Verileri Koruma Kurulu, şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için, başvurunuzu, KVK Kanunu gereğince, yazılı olarak Şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede Şirketimize KVK Kanunu’nun 11. maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır. 

      Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile KVK Kanunu’nun 11. maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi; www.ladyfalcon.net adresindeki formu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını Adres: İkitelli O.S.B. Mah. Aykosan K.S.S.Y.K. Sk. No:1/E/112 E Blok 34490  Başakşehir  İSTANBUL / TÜRKİYE adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya ilgili formu info@etkinmedikal.com adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz. 
       
       
      urun-grupları-ortopedik-terlik
       
      Topuk Dikeni Grubu   Diyabet Grubu   Sabo Terlik Grubu   Halluks Valgus Grubu   Zayıflama Grubu   Ladyfalcon.net
      Topuk Dikeni Terliği   Diyabet Ayakkabısı   Bayan Sabo Terlik   Halluks Valgus Ayakkabısı   Zayıflama Ayakkabısı   Anasayfa
      Topuk Dikeni Ayakkabısı   Diyabet Terliği   Erkek Sabo Terlik   Halluks Valgus Terliği   Zayıflama Terliği   Müşteri Hizmetleri
      Topuk Dikeni Tabanlıkları   Diyabet Sandaleti   Bayan Desenli Sabo Terlik   Çekiç Parmak Ayakkabısı       Hakkımızda
      Topuk Dikeni Sandaleti   Geniş Diyabet Ayakkabısı   Erkek Desenli Sabo Terlik   Ameliyat Sonrası Ayakkabısı   Hastane Ayakkabısı   Banka Bilgileri
      Geniş Topuk Dikeni Ayakkabısı   Diyabetik Tabanlık   Güvenlik Atkılı Sabo Terlik       Bayan Hastane Ayakkabısı   İletişim
              Topuk Dikeni Sabo Terlik   Ortopedik Terlik Grubu   Erkek Hastane Ayakkabısı   Kalite Belgelerimiz
      Ortopedik Deri Tabanlıklar   Hac ve Umre Grubu       Bayan Ortopedik Terlik       Sağlık Köşesi
      Topuk Dikeni Tabanlıkları   Bayan Umre Hac Terliği   Ameliyathane Terliği   Erkek Ortopedik Terlik   Dennis Brown-Ters Bot   Topuk Dikeni Hastalığı
      Ortopedik Tabanlıklar   Erkek Hac Umre Terliği   Atkılı Antistatik Ameliyathane Terliği       Dennis Brown Pev Botları   Şeker Hastalığı
      Starflex Tabanlık   Bayan Hac Umre Ayakkabısı   Antistatik Ameliyathane Terliği   Ortopedik Sandalet Grubu   Ters Bot   Parmak Yamukluğu
      Çelik Tabanlık   Erkek Hac Umre Ayakkabısı   ESD Antistatik Terlik   Bayan Ortopedik Sandalet       Çarpık Ayak Hastalığı
                  Erkek Ortopedik Sandalet   İndirimli Ürünler   İçe ve Dışa Basma


      Bu sitede kullanılan resimler, metinler ve diğer tüm içeriklerin telif hakları Etkin Medikal' e aittir. Firma izni olmadan basılı veya elektronik bir ortamda kesinlikle izinsiz olarak kullanılamaz ve çoğaltılamaz.© Etkin Medikal 2006 - Lady Falcon & Mr. Falcon Tüm Hakları Saklıdır. eCommerce Software - http://www.etkinmedikal.com

      TEL: 0 (212) 671 20 21 Fax: 0 (212) 671 20 22 info@etkinmedikal.com

      PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.